Autoramen Blinderen

Ramen blinderen is een klus dat de benodigde vakkennis vereist. Wij bij Cign hebben deze ervaring en vakkennis in huis, bovendien werken wij uitsluitend met raamfolies die keer op keer bewezen hebben top of the line te zijn op het gebied van het blinderen van autoramen. De raamfolies die wij gebruiken hebben meerdere kenmerken; ze zijn zonwerend, warmtewerend en verduisterend.

Maar wat houdt het nou eigenlijk in om een autoraam professioneel te blinderen?

Het is pas een perfect geblindeerd raam als de raamfolie volgens de onderstaande eisen is aangebracht namelijk; zonder luchtbellen, kreukels of stofresten. Voor het realiseren van de blindering van uw ramen gebruiken wij uitsluitend de beste apparatuur om u zo van een professioneel geblindeerde auto te voorzien.

Voordelen van Auto Ramen Blinderen

De folie heeft zonwerende effecten; hierdoor heeft u vermindering van zichtirritaties en tevens blokkering van de laagstaande zon. Naast de blokkering van zonlicht blokkeert is de folie ook warmtewerend;  de folie zorgt ervoor dat de warmte in uw auto vermindert en schadelijk UV licht met 99% gereduceerd wordt. Hierdoor zal uw interieur en de spullen in uw auto gespaard blijven.

Naast de UV en warmtewerende effecten heeft de blinderingsfolie ook een inbraak vertragend effect, het zorgt er namelijk voor dat het glas niet versplinterd bij een inbraak poging.

Maar waar het uiteindelijk om draait het verduisterende effect van de blinderingsfolie; dit zorgt voor extra privacy, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw waardevolle spullen.

Auto ramen tinten en blinderen van Toyota Corolla zijramen

Auto Blinderen met Garantie en Dezelfde Dag geleverd

Cign blindeert auto’s voor zowel bedrijven als particulieren, met daarbij allerlei verschillende automodellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het blinderen van bedrijfsbusjes, 3-deurs personenauto’s en hatchbacks. Maar zelfs grotere modellen kunnen wij voorzien van blindering, zoals SUV’s en pickups.

Naast de verschillende soorten auto’s die geblindeerd kunnen worden, hebben wij ook een ruime selectie aan verschillende tinten raamfolie. Om ervoor te zorgen dat uw geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, hebben wij nauwkeurige apparatuur die meet of het aan de vereisten voldoet. Ook kunnen wij u adviseren welke percentages op welke ramen in Nederland nog gebruikt mogen worden.

De verschillende tinten waaruit u kunt kiezen zijn dan: 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70%. Hoe lager het percentage, hoe minder licht er wordt doorgelaten en hoe donkerder het raam zal worden. Dus het is aan u in welke mate u uw autoramen wilt blinderen. U heeft zelfs de optie om verschillende tinten verduisterende raamfolie te gebruiken op verschillende ramen van uw auto.

Gaat u voor een professionele, exclusieve en nette blindering tegen een goede prijs en levering op dezelfde dag? Dan kunt u ons altijd mailen, bellen of langs komen bij ons op locatie om het auto blinderen in actie te zien!

Combinatie mogelijkheden ramen blinderen

Het blinderen van uw auto ramen is ook te combineren met onze andere auto producten. Denk dan bijvoorbeeld aan de combinatie met auto wrappen of autoreclame. Hiermee laat u uw huisstijl terug laat komen op uw auto. Daarnaast kunt u het interieur aanpakken met interieur wrappen, of in plaats van uw achterraam te blinderen kunt u deze voorzien van one way vision. Heeft u vragen naar de mogelijkheden naast het tinten en blinderen van uw autoramen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons op locatie!

3Deurs Hatchback blinderen wrappen en beletteren
€175,-

3-DEURS & PICKUP

1x Achterraam2x Vaste ramen

5 Deurs Hatchback blinderen wrappen en beletteren
€225,-

HATCH-BACK

1x Achterraam2x Vaste ramen+2x Elektrische ramen

Belettering, Auto Wrappen en Blindering van Stations Coupe's Sedan en alle middenklasse auto's
€275,-

SEDAN & COUPE

1x Groot achterraam2x Vaste ramen+2x Elektrische ramen

Belettering, Auto Wrappen en Blindering van Suv's en Pickup en alle grote auto's
€325,-

SUV & STATION

1x Groot achterraam4x Vaste ramen+2x Elektrische ramen

Belettering, Auto Wrappen en Blindering van Bedrijfs auto's Caddy en Bus
€220,-

BUS(je)

2x Vaste RAMEN1x Groot achterraamof2x Achterramen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blinderen” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact