Auto Wrappen

 3 Jaar garantie op de door ons aangebrachte folies.
Onze wrapfolies hebben een minimale
Wij werken uitsluitend met de beste wrapfolies – Avery & 3M.
Keus uit honderden kleurfolies en diverse texturen.
Geeft uw auto een unieke uitstraling.
Beschermt de lak tegen uv schade en steenslag.

Beschrijving

Auto Wrappen

Keus uit honderden Kleuren en Texturen

Een auto of bus kan je op verschillende manieren beschermen tegen lakschade. Eén van deze opties is het wrappen van het voertuig. Op deze manier komt er een dunne maar stevige beschermlaag op de auto of bus.

Auto wrappen, ook wel carwrap genoemd is een nieuwe manier om de lak van de auto te beschermen. De folies brengen wij door middel van warmte en zorgvuldig afgewerken aan zonder de auto te beschadigen. Één van de voordelen van een auto wrap zijn dan ook de lange levensduur van minimaal 10 jaar. Ten tweede de uv-beschermende laag. Deze zorgt ervoor dat de folie niet tot nauwelijks verkleurd door de zon. En tot slot de flexibiliteit van de folie die bescherming biedt tegen steenslag en andere kleine contacten.

Een auto laten wrappen is voor velen een interessante uitkomst. Het doorverkopen van een auto zal meer opleveren omdat de folies te verwijderen zijn indien gewenst voor verkoop. Zo komt er een lak tevoorschijn zonder schades, steenslag en is de lak nog dezelfde kleur als uit de fabriek. Verander je liever niet de kleur van de auto? Dan is het ook mogelijk om de lak te beschermen met een zelfhelende, doorzichtige variant van de wrapfolie.

Steenslag, verkleuringen en hars zijn verleden tijd. De folies harden na 4-6 weken uit tot een beschermende laag op de auto die nog harder is dan lak. Wrap folie is van zichzelf een zacht materiaal is dat niet breekt. Steentjes zullen makkelijker afketsen en er zal nauwelijks tot geen beschadigingen ontstaan. Ook het onderhoud van een carwrap is makkelijk. Zo leveren wij bij iedere afgeleverde autowrap een startkit met de juiste schoonmaakmiddelen. Hierdoor laat je de auto weer glanzen en zelfs hars verwijderen is geen probleem.

Garantie

3 jaar garantie op de montage, en 10+ jaar op de folies

Milieuvriendelijk

Geen stoffen of chemicaliën die vrijkomen bij het wrappen

Kleuren

Keuze uit honderden kleurfolies en diverse texturen

DE KUNST VAN EEN HOOGWAARDIGE WRAP

Het wrappen van auto’s wordt steeds bekender. Niet alleen onder de zakelijke markt, maar ook steeds meer particulieren. De voordelen ten opzichte van spuiten of een carwrap zijn steeds duidelijker. Een auto laten wrappen is dan ook een duurzame en waardevolle investering. Om de juiste hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen gebruiken wij dan ook alleen de beste merken. Wij blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor het beste resultaat.

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN AUTO WRAP ZIJN ONEINDIG

De keuze in wrapfolies zijn enorm breed en blijft ieder jaar groeien. Niet alleen een hoogglans wrap is mogelijk. Ook is er een ruime keuze uit matte, geborstelde of zelfs kameleon folie, ook wel colorflow. Oftewel, alles om de auto een unieke uitstraling te geven. Ook hebben wij folies die populair zijn bij bijvoorbeeld details van de auto. Hierbij kan je denken aan verschillende soorten en kleuren carbon, chrome en zelfs pianolak is mogelijk.

Je kunt natuurlijk ook combineren tussen verschillende soorten folies, of een ontwerp (laten) maken. Wij zorgen dan dat er de juiste auto tekening beschikbaar is. Hierin maken wij een uniek ontwerp naar de wensen van de klant. Of dit uit effen kleuren bestaat of een volledige print die nauwkeurig aansluit over de gehele auto, alles is mogelijk. Met deze nieuwe en milieuvriendelijke manier kan je de auto beschermen en personaliseren.

 

Cign, Door Kwaliteit Gesigneerd.

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review