Autoreclame

3 Jaar garantie op de door ons aangebrachte folies.
Wij beletteren ook in het weekend, of bij u op locatie.
Wij werken uitsluitend met de beste wrapfolies – Avery & 3M.
Keus uit honderden kleurfolies en diverse texturen.
Geeft uw auto een unieke uitstraling.
Laat klanten waar u ook komt kennis maken met uw bedrijf.

Beschrijving

Autoreclame

Altijd zichtbaar, onderweg en op locatie

Autobelettering of autoreclame is één van de meest voorkomende soorten van reclame. Wanneer de bedrijfsauto of bus reclame bevat van je bedrijf, biedt dit vertrouwen bij de klant. Wanneer je aankomt op locatie zien mensen wie er op dat moment bezig zijn en ben je onderweg zichtbaar.

Door deze herhaling zonder aanpassing van de werkzaamheden zullen klanten en prospect sneller op de naam komen van het bedrijf. Waar je ook komt, je zal een krachtige indruk achtergelaten met de juiste autobelettering.

Welk type of merk je ook rijdt, wij ontwerpen de reclame die past bij de auto of bedrijfsbus. Zo kunnen wij de juiste uitstraling bepalen om het doel van de autobelettering te behalen. Wil je dat de autoreclame opvalt? Of juist heel subtiel maar wel dat ze weten welk bedrijf rondrijdt? Wij van Cign helpen je graag bij het juiste ontwerp. Is er al een bestaand ontwerp? Dan zorgen wij ervoor dat dit met kwaliteit folie op het voertuig is aangebracht.

Garantie

3 jaar garantie op de montage en 10+ jaar op de wrapfolies

Kleuren en texturen

Keuze uit honderden kleuren en texturen

Unieke ontwerpen

Combineren of een unieke kleur, alles is mogelijk

KWALITEIT LEVEREN IS WAAR WIJ ONS STERK VOOR MAKEN

Naast de juiste uitstraling is ook de kwaliteit van de folie belangrijk. Daarom werken wij uitsluitend met folies van hoge kwaliteit met merken zoals Avery en 3M. Deze merken bieden 7-12 jaar aan garantie en hebben UV-bescherming waardoor de kleuren jaren behouden blijven.

Ook geven wij garantie op het aanbrengen van de belettering. Wij vertrouwen op kwaliteit en durven gerust te zeggen dat na vier tot zes weken de auto’s wasstraat bestendig is. Mocht er toch nog iets gebeuren met de folie, dan zit er drie jaar garantie op de montage.

Wij  begrijpen ook dat je met jouw bedrijf kwaliteit wilt uitstralen en zo ook met jouw bedrijfsauto’s. Daarom kan het missen van één van jouw auto’s zeer ongunstig zijn. Ook is het mogelijk om een auto of bus als vervangend vervoer mee te krijgen tot de belettering is aangebracht. Mocht dit toch geen uitkomst bieden, dan is het altijd nog mogelijk om een afspraak te plannen in het weekend. Ook op locatie om de bedrijfsauto of bedrijfsbus te beletteren is bij Cign geen probleem.

Of je nu een auto of bus wilt laten beletteren of een heel wagenpark, Cign kan hierin assisteren.

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review