Beursbalie - Een professionele presentatie.

Binnen 3 stappen ben je klaar om zaken te doen. Met de lichtgewicht beursbalie van reclamebureau Cign ben je verzekerd van een blikvanger. Wij leveren de balie incl. een uniek en professioneel ontwerp zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken om iedereen te woord te staan. Naast dat de balie een mooie opvulling en aanvulling is voor de stand is het ideaal om je visitekaartje en folders te etaleren.

Eenvoudig en snel.

De beursbalie van reclamebureau Cign is super licht, inklapbaar en eenvoudig op en af te bouwen. Het frame zet u in elkaar met de kunststof kruizen die de balie tegelijk voorziet van stevigheid. Vervolgens bevestigd u het doek ( Dekostof) aan het frame en u bent klaar voor gebruik. Onder de balie heeft u volop opbergruimte zodat de bezoekers niet strompelen over u voorraad. De balie wordt geleverd in een sporttas zodat u niet altijd met losse materialen loopt te sleuren.

Wij creëren een compleet plaatje.

Bij reclamebureau Cign kunt u kiezen voor de mogelijkheid die bij uw bedrijf past.  We denken graag met u mee leveren unieke ideeën wanneer dit is gewenst. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en bellen u terug of staan voor u klaar middels de chat.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beursbalie” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact