Beurs Wanden - Kader uw eigen succesformule.

Positioneer uzelf en kader uw eigen ruimte op de beurs. Met de beurs wanden van reclamebureau Cign creëert u in een handomdraai een eigen ruimte waarbij men u bíjna letterlijk kan beleven. We leveren wanden, hangende banieren en achterwanden en voorzien alles van een origineel en passend ontwerp. Alles is mogelijk!  En gave foto of compleet vormgegeven kunstwerk? Wij hebben de creativiteit in huis om iets origineel en passend te maken.

Welkom in onze persoonlijke wereld.

Een visitekaartje afgeven van uw bedrijf, dat is immers wat u wilt bewerkstelligen? Zou het dan niet fantastisch zijn dat de bezoeker van de stand gelijk snapt, “wie u bent en waar u voor staat?”. De mobiele wanden kunnen we leveren met fotoprint, iedere kleurstelling en ieder formaat. De plaatsing is super eenvoudig omdat de wanden geplaatst worden in een stalen (lichtgewicht) frame, die vervolgens op alle denkbare manieren aan elkaar gemonteerd kunnen worden.  Zo creëer je verschillende hoogtes, ruimtes en kamers binnen enkele vierkant meters.

Wij geven ons visitekaartje af, u ook?

Bij reclamebureau Cign kunt u kiezen voor de mogelijkheid die bij uw bedrijf past. Wij komen voor de beurs wanden persoonlijk  langs, denken mee en geven een passend advies. We maken een standplaats ontwerp, en voorzien u van de vormgeving en een origineel ontwerp voor uw beursoplossing.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beurswand” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact