Lichtbakplaat - Verandering van spijs doet eten.

Haarscherp de juiste focus, alleen ik wil zoveel vertellen? De verwisselbare lichtbakplaten geven u de mogelijkheid om tussentijds uw boodschap aan te passen. Eenvoudig en snel maken we een origineel ontwerp die we vervolgens op de 3 of 5 mm dikke plexiglas platen drukken. De platen zijn van duurzaam en sterk materiaal en door de verlichting kunt u dag en nacht communiceren met uw doelgroep.

De perfecte combinatie

Een optimaal resultaat dat wilt u de bezoeker leverne. Daarom adviseren wij voor de perfecte kleur Day en Night print. Deze techniek bestaat uit een print van meerdere lagen waarbij eerst een lag full color wordt toegepast, vervolgens een witte laag en daarover weer een full color printing. Deze manier van printen voorkomt het doorschijnen van de print bij avond en onscherp wanneer het licht niet brand. Reclamebureau Cign staat voor kwaliteit en dat realiseren we alleen met een haarscherp eindresultaat.

Alleen het beste resultaat geld.

Reclamebureau Cign staat voor kwaliteit en daarom kunt u bij onze vormgevers rekenen op een eyecatcher. Om dit te realiseren geven we u het juiste advies, een uniek ontwerp en denken we mee voor de beste oplossing.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lichtbakplaat” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact