Roll Up Banner - Up & Roll de handel kan beginnen.

 

Hup trek de poster uit de hoes en het communiceren kan gaan rollen op een beurs of op kantoor. Met de roll-up banner kunt u eenvoudig en snel een mooi professioneel beeld neerzetten. Zet uw boodschap goed neer en kleed uw beursstand aan of leidt de aandacht naar uw statafel in een overvolle zaal.

Attentiewaarde Optimaal Benutten

Simpel en super effectief; een rol-up banner is gedesigneerd  om doeltreffende en tegelijk zo praktisch mogelijk te zijn. Een goede promotie voor een opkomend event of als branding van jouw merk? De mogelijkheden met een roll-up banner zijn groots. Bijkomend voordeel van de roll-up banner is dat ze lang meegaan mits van goede kwaliteit, dus zeker het investeren waard.

Tip! Plaats de Roll Up Banner in uw etalage

Kies voor een boodschap die raakt! De roll-up banner is de ideale manier om je doelgroep te raken op uw locatie, een beurs, evenement, netwerkgelegenheid of festival. Met een pakkende tekst en een goede visual laat u in een oogopslag zien wie u bent en waar u voor staat als bedrijf. Tip plaats de rol up banner in uw etalage of voor uw pand en bij binnenkomst weten ze gelijk met wie ze te maken hebben

De juiste indruk achterlaten

De eerste juiste indruk kan je maar één keer maken. Kies voor díe eerste goede indruk! Denk na over welke materiaal je gaat gebruiken, fotografie met een hoge resolutie en grafisch bestandtype. Dat weet je zeker dat het ontwerp super scherp is en je geen pixelige onprofessioneel ontwerp krijgt. Reclame brueau Cign werkt alleen met duurzame producten wat inhoud: superieure kwaliteit, originele ontwerpen en robuuste materialen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roll-Up Banner” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact