Sponsorbord - Een blijvende herinnering.

Exposure levert meer naambekendheid
Een mooi product of bedrijf waar u trots op bent, dan wilt u natuurlijk wel van de daken schreeuwen dat iedereen bij uw bedrijf moet komen. Iedereen moet immers weten dat u als bedrijf bestaat! Een sponsorbord is een eenvoudige, goed betaalbare optie om uw boodschap te promoten. Al jaren zijn sponsorborden een populaire manier om uw bedrijf offline op de kaart te zetten. Denk aan binnen of buitenreclame op een voetbalveld, tijdens een beurs of op een evenement of festival.

Langdurig uw boodschap communiceren.

Mensen hebben nou eenmaal wensen en daarom leveren we elk sponsorbord op maat. De afwerking en de materiaalkeuze die u moet kiezen is afhankelijk van de locatie waar het bord geplaatst wordt. Hierbij enkele voorbeelden: Forex is zeer geschikt voor indoor toepassingen omdat het materiaal licht van gewicht en eenvoudig te bewerken is. Voor buitenreclame dat tegen een stootje moet kunnen is Trespa een uitstekende optie. Het materiaal is weerbestendig, duurzaam en ontzettend sterk.

Sponsorbord op uw maat.

Bij reclamebureau Cign kunt u kiezen voor de mogelijkheid die bij uw bedrijf past. U upload het bestand en binnen enkele stappen wordt binnen 3 dagen uw sponsorbord geleverd. Of wanneer u advies nodig heeft?, We bellen u terug of staan voor uw klaar middels de chat. Wat u wens ook is, wij van Reclamebureau Cign weten welke kwaliteit het beste bij u past.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sponsorbord” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact