Stoepbord - Je kan er letterlijk niet omheen.

Er tegenaan lopen? Met stoepborden hebben ze het geluk dat ze er letterlijk tegenaan lopen! Bij reclamebureau Cign leveren wij stoepborden in iedere formaat en in drie verschillende oplossingen: klapbord, swingvoet met swingvoet en swingvoet met watertank. Uw stoepbord voorzien wij van een uniek ontwerp die de aandacht trekt van de passant en men aanzet tot actie.

De gebruiksvriendelijke blikvanger.

Naast dat we het stoepbord leveren voorzien wij deze van een reclame uiting die perfect is afgestemd op uw wensen. We leveren het stoepbord op locatie en plaatsen het door ons opgemaakte poster in het frame. Vervolgens kunt u het frame is gemakkelijk te bedienen zodat u telkens weer nieuwe posters in het frame kunt plaatsen.  Zo beschikt u over reclame materiaal dat gebruiksvriendelijk is, verwisselbaar en voordelig in prijs.

Stoepborden- Nostalgie die werkt!

Bij reclamebureau Cign kunt u kiezen voor de mogelijkheid die bij uw bedrijf past. Wij leveren het complete pakket en onze professionals denken graag met u mee en komen met de oplossing die past bij uw wensen. Wij werken met mensen en bedienen uw wensen.  Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, we bellen u terug of staan voor u klaar middels de chat.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoepbord” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact