Backdrop - Een bijdrage leveren aan de sfeer.

Creëer uw eigen theater en lever een bijdrage aan de sfeer. De backdrops oftewel podiumdoeken zijn een gemakkelijke manier om een saaie omgeving wat meer ‘ schwung’ te geven. De doeken zijn leverbaar als achtergrond, gordijnen, decoratiestoffen en stoffering van podia en tribunes. Het meest geweldige aan de podiumdoeken is het feit dat we ons helemaal kunnen uitleven. Iedere print, foto, uniek design of materiaalkeuze is namelijk leverbaar en dat geeft onze creatieve professionals volop inspiratie om tot een geweldig mooi resultaat te komen.

Een geweldig mooie uitdaging.

De Backdrop oftewel podiumdoeken worden gemaakt van flanel of verduisteringsdoek. waarom vervolgens het gewenste ontwerp wordt geprint. Afhankelijk van de toepassing worden de backdrop voorzien van boen, een zoom met ogen en lintjes. De standaard maat van het doek is 300 cm bij 300 cm en binnen deze maat is het eenvoudig uw ontwerp te realiseren. Heeft u een afwijkende maat? Bij reclamebureau Cign is bijna alles mogelijk, voorkom teleurstelling. Overleg en wij geven concreet aan welke oplossingen wij kunnen bieden.

Mensen hebben nou eenmaal wensen.

Bij reclamebureau Cign kunt u kiezen voor de mogelijkheid die bij uw bedrijf past. Wij vinden het geweldig ons creatieve brein te overweldigen met allemaal top ideeën en daarom zien we uit naar uw telefoontje. Wij denken mee en geven het juiste advies voor de mooiste oplossing.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Backdrop” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact