BanierVlag - De traditionele en vertrouwde manier van Reclame

De baniervlaggen zijn al vele jaren ontzettend populair vanwege de vele toepassingen en het nostalgische karakter. Het neemt in de breedte weinig ruimte in en zo is het mogelijk meerdere dicht naast elkaar te plaatsen. Handig want zo heeft u een blikvanger van formaat en genoeg oppervlakte om informatie op te plaatsen. De baniervlaggen kennen meerdere formaat toepassingen en worden full colour bedrukt. Daarnaast worden ze afgewerkt met tunnelzoom ( voor de vlaggenmast met dwars stokje). Ook zonder tunnelzoom is mogelijk wanneer dit gewenst is. Kortom u levert u ontwerp aan en wij zorgen dat u binnen enkele dagen uw ontwerp ontvangt.

Materiaalkeuze voor een lange levensduur

Reclamebureau Cign staat voor kwaliteit en een lange levensduur. Toch geven we u als klant de keuze door met twee soorten vlaggen doeken te werken.
De premium vlaggendoek
Is gemaakt van kwaliteitspolyester, stevig materiaal, dubbelzijdig bedrukbaar en extra wind doorlatend.
Basic vlaggendoek
Kortere levensduur door lagere kwaliteitsstandaard en minder wind doorlatend.

De banier vlaggendoeken kunnen op twee manieren worden bedrukt. De enkelzijdig en dubbelzijdige bedrukking. Bij de enkelzijdige bedrukking op de basic vlaggendoek hebben de vlaggen een doordruk van 95% en is de afbeelding aan de andere zijde te zien in spiegelbeeld.

Professionaliteit en Service

Wij hebben verstand van zaken en weten welke baniervlag de beste voor u is. Daarom denken we graag met u mee en leveren we accessoires en extra’s zodat u de baiervlag oftewel uzelf goed kunt presenteren. Alles wat we leveren, leveren we met een mooi resultaat. We geven u de mogelijkheid uw bestanden aan te leveren of we maken een prachtig ontwerp voor u op maat.

Welke oplossing u ook Wenst, wij signeren het met Cign Kwaliteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Baniervlag” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact