Bouwhek doek- Veiligheid en herkenbaarheid.

Een veilige plek om te werken. Een bouwhek doek is een ideale manier om de aandacht te trekken op de bouwplaats. Zo weten externe partijen dat er gewerkt wordt en wat er gebeurt op de desbetreffende plek wat vervolgens zorgt voor een veilige omgeving om in te werken. Daarnaast zijn bouwhek doeken een manier om de omgeving te verfraaien tijdens de bouw werkzaamheden. Communiceer met de omgeving en deel uw visie! Laat zien hoe de toekomst ‘het project’ het straatbeeld gaat opfleuren.

Niemand kan een bouwdoek overleven.

De bouwhek doeken van reclamebureau Cign worden geleverd van meshdoek ( PVC-doek, luchtdoorlatend en open structuur). Wij werken alleen met de 510 versie ” het zwaardere werk “omdat we op deze manier de kwaliteit van het bouwhek doek kunnen garanderen. De 510 versie is zwaarder, dikker qua materiaal en kan een beste storm doorstaan. De doeken worden compleet geleverd met schoon snijden, zomer, ringen, tunnels, ronde pees of klittenband.

Vakwerk daar zijn we het over eens.

Vakwerk dat is wat we gemeen hebben! U levert een stukje vakwerk aan de bewoners en wij leveren een stukje vakwerk alvorens de bewoners komen. We gaan daarom graag met u in gesprek en maken een ontwerp dat past bij uw wensen.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bouwhekdoek” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact