Doek op Maat - Beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Effectief en goedkoop uw doel raken.

Ben jij klaar voor het grote publiek? Een spandoek op de voor jou geschikte maat zorgt ervoor dat je zichtbaar bent. Met een spandoek kun je eenvoudig en betaalbaar elke gewenste boodschap communiceren met je doelgroep. Of het nou een doeltreffende actie is, of dat je een aankondiging wilt doen van een evenement? Met een goede boodschap, mooie vormgeving en de juiste locatie is jouw spandoek een blikvanger. Bij reclamebureau Cign hebben we voor elke wens een oplossing omdat we een ruim assortiment hebben in maat, materiaalsoort en de vorm van het spandoek.
Jouw wens is voor ons de oplossing.

Spandoeken maken dromen visueel

Beelden zeggen meer. Lappen tekst, daar zit geen mens op te wachten. Een spandoek in het juiste formaat en op de juiste locatie gaat je meer opleveren. Handig dus om je vooraf  te oriënteren “ wie moet mijn boodschap lezen, en wat moet het mij opleveren?” . Een spandoek is naast het aankondigen van acties ook een ideale oplossing voor bewegwijzering, om maar een voorbeeld te noemen. Denk daarbij ook na over, binnen of buiten? De materiaalkeuze is hierbij namelijk erg bepalend. Reclamebureau Cign helpt je bij de juiste keuze, onder een overzicht van de materiaalsoorten en andere specificaties van de productsoorten.

Het juiste Spandoek kiezen.

Gegarandeerd lang plezier van je spandoek op maat. Regen, wind, als je spandoek buiten hangt heeft het spandoek nogal wat te verduren. PVC frontlit, Mesh en Blockout zijn dan de doeken op maat met een lange houdbaarheid. De oplossingen zijn zon- en waterbestendige materialen die een levensduur garanderen van max drie jaar.

  • PVC: hoogwaardig PVC, gesatineerde coating, gevoelig voor wind.
  • Mesh: stevig, geschikt op plaatsen met veel wind, duurzaam.
  • Blockout: dubbelzijdige bedrukking
    Bovenstaande oplossing zijn uitermate geschikt voor buitengebruik. Is het spandoek bedoeld voor binnen gebruik en heb je regelmatig kortlopende acties? Dan is de budget PVC oplossing en vlaggendoek een hele goede tweede keus.
  • Vlaggendoek: licht, goed opvouwbaar, transparant.
  • Budget PVC: zeildoek, lichtdoorlatend.

Optimaal profiteren van de duurzaamheid.

Een mooi spandoek bestaat uit meerdere factoren. Naast dat het fantastisch oogt is een spandoek in een frame de juiste oplossing om je boodschap goed te verpakken. Spandoeken die wapperen en niet goed bevestigd zijn gaan snel scheuren. Spinhaken en stormgrips bevestigen we dan aan het frame zodat het doek zo stil mogelijk hangt. Toch zonder frame? Dat is aan jou, de tunnelzoom en het elastische koord zijn dan de juiste oplossingen voor jou.

Spandoeken bestellen

Je bent er klaar voor. Het formaat, de materiaalkeuze en het ontwerp geupload. Even checken nog en is alles helemaal naar wens? Dan ben je klaar voor de bestelling. Reclamebureau Cign werkt samen met verschillende partners en kan daarom schakelen op jouw wensen. Je hebt de keuze uit: next-day levering, zaterdag levering of tijdslevering. Jouw wens is onze uitdaging.

Uw wens is onze uitdaging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doek op maat” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact