Gevel Vlag - Maak je entree imposanter en val zo meer in het oog.

Een gevelvlag ook wel kioskvlag genoemd is een mooie manier om je logo of een specifiek product meer op de voorgrond te zetten. Trek het publiek door een specifiek merk of product extra uit te lichten of geef een saaie voorgevel net dat stukje extra. Kortom wat u wens ook is met een mooie kwalitatieve gevelvlag kunt de aandacht trekken van uw publiek en men op gedachten brengen. Denk aan een ijscovlag van een bepaald merk. Wanneer men er langs rijdt en net zin heeft aan een ijsje… Duidelijk toch?!

Reclamebureau heeft een passend formaat voor iedere gevel.

Materiaalkeuze
We bedrukken alle gevelvlaggen enkelzijdig op 110 grams polyester vlaggendoek. Dit betekend dat het doek een doordruk heeft van 95%. Dit houdt in dat de afbeelding in spiegelbeeld aan de achterzijde te zien is.

Vormen en toepassingen
Strak aan de gevel of haaks, uw keuze vormt onze leidraad en daarom mag u kiezen. De gevelvlaggen zijn leverbaar in verschillende vormen en zo passend voor elk gevel. De gevelvlaggen zijn wind doorlatend en van duurzaam materiaal. Ze kunnen dus een goede windvlaag hebben ( windkracht 6 max). Afhankelijk van de materiaalkeuze is het mogelijk de gevelvlag dubbelzijdig te bedrukken in full color op blockdoek.

Voordeel TIP!

Bespaar wanneer u meerdere producten heeft. Door gelijk een aantal verschillende gevelvlaggen te bestellen kunt u profiteren van voordeel en zo meer producten onder de aandacht brengen. Vraag naar de mogelijkheden?!

Reclamebureau Cign, materialen met kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevelvlag” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact