Mast Vlag - Communiceren vanaf grote afstanden

Mastvlaggen een doeltreffend communicatie middel die zichtbaar is vanaf grote afstanden. Dat de mastvlag van reclamebureau Cign u meer naamsbekendheid op gaat leveren is zeker. Het is namelijk de ideale manier om u bedrijf, evenement of boodschap onder de aandacht te brengen. Op een eenvoudige en voordelige manier kunt u de vlaggen omwisselen zodat traffic telkens blij verrast wordt. U hebt immers een groot oppervlak waar u boodschap in combinatie met een prachtig ontwerp tot de verbeelding spreekt. De mastvlaggen bij reclamebureau Cign zijn eenvoudig en snel online te bestellen.

Mastvlaggen een duurzame eyecatcher

Mastvlaggen een duurzame oplossing en hebben “mits een goede kwaliteit” een lange houdbaarheid. Wij van reclamebureau Cign adviseren dan ook altijd om te kiezen voor het Longlife materiaal. De naam zegt het al longlife, een sterk materiaal die tegen een stootje kan en niet of nauwelijks gaat rafelen. Daarnaast hebben ook de materiaal optie Flag. Een prima optie wanneer de vlag niet onderhevig is aan extreme weersomstandigheden. Mastvlaggen zijn verkrijgbaar in twee modellen: de staande en rechte variant. Afhankelijk van de vormgeving denken wij met u mee wat voor u de beste optie is.

TIP! Mastvlag kan u ook gebruiken als Gevelvlag

Afwerkingen en Persoonlijke wensen

Het ontwerp is klaar en hoe nu verder? De puntjes nog even op de welbekende i, gebeurt met de afwerking. U kunt bij reclamebureau Cign kiezen uit een witte- of zwarte band en beide voorzien van haken. Daarnaast kunt u nog kiezen of de afwerking aan de linker- of rechterzijde van de mastvlag moet komen. Kortom volop keuzes en wij als creatieve professionals helpen u graag bij de beste keuzeopties voor uw ontwerp.

Mastvlag opmaat? Staat uw ideale maat niet tussen de standaard keuzeopties?

Geen probleem met vlag op maat, snijden we vlaggen tot 2 meter breed zodat uw perfecte ontwerp er op past.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mastvlag” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact