Peesdoek - Veranderen doe je met plezier.

Plezier beleven in verandering, een peesdoek laat je dit ervaren. Elke keer weer dat gedoe om een reclame boodschap uit te dragen. Met een peesdoek heb je geen hoofdpijn meer want in enkele seconden heb je een compleet nieuwe wand tot je beschikking. Het mooie van de peesdoek is dat we elke gewenste afbeelding, foto of document kunnen printen en je binnen 1 tot 3 dagen je gewenste creatie in huis hebt. Daarnaast heeft het doek een B1 certificering wat inhoud dat het materiaal moeilijk ontvlambaar is en brand zich minder snel verspreid.

Eindeloos aanpassen en creëren.

Bij reclamebureau Cign leveren we een Peesdoek  met rondom een platte pees. Het voordeel van deze pees is dat het doek eenvoudig en snel te plaatsen is in een textiel frame. Het doek wordt namelijk gelijk strak getrokken waardoor je geen lelijke vouwen hebt. Textiel frames zijn geschikt voor verschillende toepassingen aan wanden, vrijstaand als afscheiding of aan ter verfraaiing van het plafond.

Creativiteit en Originaliteit.

Bij reclamebureau Cign kunt u kiezen voor de mogelijkheid die bij uw bedrijf past. Wij denken mee, en staan u graag persoonlijk te woord zodat u wordt voorzien van een passende oplossing en een origineel ontwerp.

Reclamebureau Cign, vormgeving door kwaliteit gesigneerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peesdoek” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact