Stickers op Maat - Doelgericht een blijvende herinnering.

Stickers laten je boodschap letterlijk plakken

Een sticker is de voor de hand liggende manier om aandacht te vragen voor je boodschap. Lekker guerilla naast de pinautomaat, “kunnen ze direct zien waar ze het weer uit kunnen geven”. Een sticker met jouw branding in een tof design, succes gegarandeerd!  Stickers op maat is de manier om zelf creatief aan de slag te gaan want bijna iedere oplossing is mogelijk. Reclamebureau Cign is de specialist in stickers opmaat en in onze shop kun je lekker zelf aan de slag met jouw kunstwerk.

Stickermarketing doelgericht werken aan succes

Marketing een welbekende term voor iedereen, toch?! Stickermarketing is van NU! en de manier om jouw goals te realiseren. Tijd om creatief aan de slag te gaan met je plan en doelgericht stickers te plakken op locaties waar jouw klant of doelgroep zich bevind. Zo vergroot jij je naamsbekendheid of kun jij traffic generen naar je winkel of evenement. Reclamebureau Cign is groot fan van stickers op maat omdat uit ervaring (gebleken uit feedback) resultaten behaald worden. Op de auto, op de vloer, op het raam, flesjes wijn, muren, alles is te beplakken met onze stickers. Positioneer jezelf en laat weten dat je er bent.

Stickers op uw maat.

Groot, klein, ovaal en rond. Bij reclame bureau Cign maken we stickers in alle vormen en formaten. Letterlijk maken we de stickers op jouw maat omdat we de mogelijkheid geven om zelf het formaat handmatig in te voeren. Wij snappen dat jij je PR in eigen hand wilt hebben en daarom geven we de keuzevrijheid die jij nodig hebt om je creativiteit tot uiting te brengen. Contour gesneden stickers geven jou de vrijheid in ovale stickers, rechthoekige stickers of een andere originele vorm die jij helemaal zelf hebt ontworpen. Met de stickers op maat oplossing van reclamebureau Cign heb jij de vrijheid om jezelf en je bedrijf te laten zien.

Stickers kort en krachtig

Een doel daar begint alles mee. Zonder plan wordt geen enkel doel behaald. Een sticker leent zich perfect om krachtig je statement neer te zetten. In tegenstelling tot een poster of flyer kan er weinig tekst op de sticker. Ga daarom planmatig te werk en bepaal van tevoren welk resultaat de sticker moet opleveren. Zo weet jij welke visual of quote er op de sticker moet komen. Want doelgericht voetstappen plaatsen naar die sale in je winkel, of jouw lekkere donuts in het bushokje/ oven. Stickermarketing is de manier om op een eenvoudige en betaalbare manier een stukje beleving neer te zetten. Ben jij op zoek naar inspiratie?! Onze creatieve vrije denkers hebben de meest originele ideeën.

Stickers snel en Eenvoudig Bestellen.

Stickers bestellen doe je eenvoudig en simpel bij Reclame bureau Cign. Hoe?! Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij managen de rest. Levertijden kunnen variëren maar meestal heb je ze al binnen enkele dagen op de stoep. Bij spoed zelfs binnen één dag!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stickers op maat” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Live WhatsApp Contact